Hei hei.

Endelig er det åpnet opp for at vi kan arrangere organiserte treninger. Onsdag 5. mai er det første trening for medlemmer med HCP 32-54. Det er vår pro Christian Løvstad som skal veilede dere til å få kunnskap som vil skape mer mestring og forståelse av spillet. Flere av dere som tilhører øvre hcp nivå  kan nok synes det er litt skummelt å delta på treninger. Kanskje noen tror de ikke er gode nok osv. Men jeg kan betrygge dere med at det overhodet ikke er skummelt og her er alle gode nok. Christian er en veldig dyktig trener med godt humør.  Han har  mange års erfaring og tilpasser øvelser og framgangsmåte til gruppen som trener.   Onsdagens tema er Utslag og innspill

Det eneste dere trenger å ta med dere er godt humør.

Jeg ser også at været ikke er all verden for onsdagen. Men det ser i det minste ut som det blir oppholdt på kvelden.  Men temperaturen og vinden tilsier at det er varmt underlag med noe vindtett yttertøy som gjelder. Noe i halsen og lue ( vår i Norge 😊 )  Mulig Christian deler opp treningen og at dere gjennomfører en bane vandring ( få litt bevegelse ) der han går igjennom litt av tankesettet ute på banen. Det kan spare mange slag på en runde.

Klubbens ønske med medlemstreningene er å gi dere kunnskap som skaper mestring.

Påmelding skjer via golfbox.no.  Under fliken turneringer som dere finner nede på venstre side. Trykk klubbturnering à finn Medlemstrening 5 mai og ute til siden står det meld på online -à klikk på den blå ruten og fullfør..
Så er dere klare.

Til dere som enda ikke har fått tatt VTG kurset, men har betalt medlemsavgift er selvsagt også velkomne til å delta på treningene.

Skulle dere trenge hjelp er det bare til å sende mail til kontakt.UGK@gmail.com eller ring  Harry 95718911.

Kommentarfeltet er stengt.