Gratulerer til Øystein Haug kl. A, Per Henrik Rosengren kl. B og Jan Erik Larsen kl. C med seieren i BackUp Personell cup 2012 finalen.
Finalen ble spilt i kald vind og kaldt vær, sammen med finalene i Scanlaser Open og Urmaker’n. Vi retter en en liten ekstra gratulasjon til Jan Erik som i dag har vunnet finalen i 3 forskjellige turneringer og han vant også vandrepokalen som ble spil om på tvers av klassen i BackUp personell cup.

Backup har blitt spilt over 19 tirsdager, de 4 beste i fra hver kl. deltok i finalen! Ikke alle finalespillere har kunnet delta og derfor har den som ligger på plassen under rykket opp.  Det har vært stor deltagelse hver tirsdag gjennom hele sesongen. Turneringskomiteen ønsker å takke Backup Personell og Arild Rognstad for sponsorstøtten og alle spillerne som har deltatt.

Legg igjen et svar

E-postadressen din vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *

Du kan bruke disse HTML-taggene og attributtene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>