Da er klubbmesterskapet ferdig spilt. Vi har til tross for alle dårlige værmeldinger  kunne gjennomført klubbmesterskapet. Vi har hatt litt duskregn, men for det meste har det vært opphold og tidevis sol. Det var tilsammen 28 spillere med, 21 herrer,4 damer og 3 juniorer. Turneringskomiteen er fornøyd med gjennomføringen, og ønsker å takke spillerne for deltagelsen, og greenkeeperne for flotte baneforhold! Årets klubbmestere ble Tarjei Nerdal i herreklassen, Torild Gustavsen i dameklassen og Sondre Kravik i juniorklassen. Lørdag hadde vi longest drive og Nearest the pin i alle klasser, vinnerne ble,- Longest drive herrer Christian Dyngeland Longest drive damer Lisbeth Wassengen Kjos Longest drive junior Gustav Rydberg Nearest the pin herrer Trond Eiken Nearest the pin damer Torild Gustavsen Nearest the pin junior Gustav Rydberg Vi hadde også på tvers av alle klassene en Stabelfordkonkurranse, denne vant også Gustav Rydberg med 27 poeng lørdag og 46 poeng søndag. Til sammen 73 poeng. Vi gratulerer alle vinnerene.

Kommentarfeltet er stengt.