Da er klubbmesterskapet ferdig spilt. Vi har hatt alt slags vær, regn, nesten hagel, sol, vind, kraftig vind.. men vi kom oss igjennom.. det var mye vann på banen etter alt regnet som har kommet, enkelte har nok fått svømmeknappen i helga også :)) Det var tilsammen 31 spillere med, 25 herrer, 5 damer og 1 junior. Turneringskomiteen er fornøyd med gjennomføringen, og ønsker å takke spillerne for deltagelsen, og greenkeeperne for flotte baneforhold! Tross alt vannet som vi må skylde på været for 🙂

Gratulerer til Klubbmesterne 2011 Ståle Hoel, Tove Halvorsen og Sondre Kravik

2 pl. herrer Bjørn Olav Østgardgjelten – 2 pl. dame Tone B. Johnsen

3 pl. herrer herrer Sondre Nerdal – 3 pl. Åse Steinsvik

Longest drive herrer Sondre Nerdal – Longest drive damer Tove Halvorsen- Longest drive Sondre Kravik

Nearest the pin Herrer Hans Åge Kravik

Klikk her for flere bilder

Øvrige resultater herrer Øvrige resultater damer

Gratulerer til alle vinnerne!!

Kommentarfeltet er stengt.