Til medlemmer i startfasen  (HCP gruppe 32-54 ) i Ullensaker golfklubb

Sesongen 2017 er like om hjørnet ( endelig )

Klubben satser og vi setter opp 14 treninger rettet mot medlemmer ” i start fasen ” .. I den sammenheng har klubben i samarbeid med Nes engasjert Henning Lindberg som er en erfaren og godt udannet PGA instruktør.
Henning har de siste årene oppholdt seg på Miklagard før han i år har fått base på Nes GK. Det er flere medlemmer som har benyttet Henning i sin trening og de har bare positive ting å si. 
Dette er en kjempemulighet for Ullensakers medlemmer.

Treningene vil bestå av 2 timer trening hver mandag.  Innholdet i treningene vil variere fra gang til gang, men med et klart mål om flere medlemmer som opplever utvikling og glede sammen med andre golfere på samme trinn i spillet.

Det blir en symbolsk sum på 100,- pr trening ( 50,- pr time ) som betales i to deler:  800,-  for perioden mai til juli og 600 for perioden august, september. ( mulig baller kommer i tillegg )
For å kartlegge behovet trenger vi påmeldinger  så fort som mulig. Er det mange som melder sin interesse vil vi jobbe for å fordele på to grupper.  Dette er en fantastisk mulighet, ikke sitt på gjerdet og vent

Første trening er 8 mai 17:00-19:00.  Påmelding gjøres via mail : kontakt.ugk@gmail.com

Er det noen som er litt usikre er jeg tilgjengelig for spørsmål. 
Ikke nøl bare ring J   Tlf :95718911

”Gøy å trene”
Harry Teague

Kommentarfeltet er stengt.