Hei, UGK medlemmer

Nå får du en ny medlemsfordel på forsikring.

Norges Golfforbund og Tryg har sammen utviklet en helt unik forsikringsavtale for deg som er medlem.

Gode forsikringer
Du får en svært god, spesialtilpasset reise- og innboforsikring, og inntil 23 % rabatt om du samler forsikringene hos Tryg.

Støtt klubben din
Tryg gir hvert år 2 % av det du betaler i forsikring til golfklubben i ditt hjerte. Du bestemmer hvilken. Støtten bidrar til å styrke klubbens økonomi, som igjen gir klubben mulighet til å levere et bedre golftilbud til deg som golfer. Du kan også velge å støtte Norges Golfforbunds satsing på flere barn og unge i golfen.

Det er enkelt å bli forsikret i Tryg
Du kan kjøpe forsikringer på tryg.no der Norges Golfforbund har en egen side med alle fordelene, eller ring kundeservice på telefon 915 04040.

Les mer om fordelen her

https://www.tryg.no/forsikringer/fordeler-hos-tryg/bruk-medlemsfordelene-dine/norges-golfforbund.html?channel_mkt=email&division_mkt=privat&purpose_mkt=annet&partner_mkt=ngf&source_mkt=email&medium_mkt=newsletter&name_mkt=golfklubber_epost&product_mkt=annet&content_mkt=medlemsfordeler&month_mkt=23_06

 

Mvh
Styret Ullensaker golfklubb

Kommentarfeltet er stengt.