En liten oppdatert banestatus.

 

Etter en periode med varmere vær på nettene fikk veksten en liten boost i helgen, men med temperaturer helt ned til 3 grader på nettene + vind, bremset utviklingen og veksten. Nå er vi inne i en tørkeperiode, noe som er bra for oss spillere, men banen trenger noen dager med regn. På greenene har vi vanningsanlegget som bidrar til vekst.

 

Denne uken har vi fylt sand i bunkere og dresset ( sandet greener ). Positive nyheter i form av at greenen på hull 7 blir åpnet i dag fredag. Så banen kan spilles som den skal.  Greenen er ikke helt der vi ønsker at den skal være, men mye bedre enn det den var.

Greenene er litt rufsete etter de siste dagene med arbeid, men etter ettermiddagens klipping vil greenene løftes enda et hakk.

 

Minner om Nexthole turneringen 11/6. Blir masse fine premier, førstepremien er en tur til spania:)

link til turneringen :  GolfBox Player

 

Ønsker alle en riktig god helg.

Kommentarfeltet er stengt.