Hei alle medlemmer av UGK

Håper alle har hatt en fin påske. 

Endelig ser det ut som vinteren har begynt å slippe taket. Den har vært lang og tøff for greenene, men vår greenkeeper Hristo har troen på at det meste skal ha gått bra. Greenen på hull 6 har fått hard medfart, så den må det nok jobbes litt med før den åpner. Greenene har blitt ryddet for snø gjennom hele vinteren, så de har vært snøfrie i en uke.

Det er lagt på vekstduker på alle greenene, så de vil få et forsprang på resten av banen.

Det er nok mange som lurer på baneåpning, men pr i dag er det vanskelig å si. Det beste vi kan håpe på er 1 mai, men det kan også bli noe senere. Alt er avhengig av nattetemperaturen fremover.

Når det gjelder vårdugnaden blir det sendt ut info så snart snøen er borte fra banen og den har fått tørket litt opp .

Årets kontingent er sendt ut pr. mail så om du ikke har sett den, ta en titt i søppelposten.

Vi fortsetter med medlemstreninger, men det blir en liten endring i oppsettet.  Mandager blir forbeholdt gruppen hcp 0-32, mens det hver onsdag blir treninger for gruppen med hcp 32-54.

Påmelding vil etter hvert åpne opp under fliken pro-planner i golfbox. Nærmere info kommer.  Barne- og juniortreninger fortsetter på onsdager.  De minste fra kl 17-18, junior fra kl 18-19

Planen er oppstart fra 3 mai.

Turneringer 

Vi kommer til å fortsette med tirsdags-turneringen i 2023, mens annenhver torsdag utgår.  Vi har som mål å tilby flere turneringer i helgene, med variasjon i spilleformer.  Turneringskalenderen blir forløpende oppdatert.

Veien til Golf (VTG)

Kjenner dere noen som vil begynne å spille golf, har de muligheten til å delta på VTG kurs 1, 6 eller 7 mai. Info finnes i linken  http://www.ugk.no/kurs/

Har dere spørsmål eller forslag til aktiviteter ta kontakt på mail kontakt.ugk@gmail.com

Med hilsen

Styret i UGK

v/Harry Teague

Kommentarfeltet er stengt.