Hei alle

Søndag 20. juni avholder vi turneringen International Pairs (kun for klubbens medlemmer) som  er en parturnering. Laget kan bestå av to menn, to kvinner eller et mixed lag.  Spilleformen går ut på en spiller hver sin ball på alle hull, men det beste netto resultatet blir registrert som lagets resultat ( netto resultat =  en trekker i fra antall slag spilleren har tildelt på hullet ut i fra sitt eget hcp). (En spiller med klubbhandicap må spille med 36 i hcp)

Lagspill er alltid veldig gøy og håper så mange medlemmer som mulig melder seg på turneringen. Vi har mange nye medlemmer som ikke har spilt noen turnering tidligere og til dere kan jeg bare si at det overhodet ikke er farlig og kan garantere at dere får en morsom dag på banen.  Lurer dere på hvordan dere går fram ta kontakt med klubben på mail så skal vi bistå så godt vi kan. Dere kan også ringe på tlf 95718911.  Det begynner å fylle seg opp så ikke tenk for mye før du/dere melder dere på.

De som melder seg på som «singel», matcher vi med en spillepartner.  Har du allerede en lagkompis så melder en person på begge spillerne. Da skal systemet automatisk sette dere sammen.

Alle av klubbens medlemmer over 18 år kan delta.  Dette med bakgrunn i at hovedpremien i landsfinalen er en tur til Portugal, og da må deltagerne være over 18 år.   Vi kommer også til å ha fine premier på vår turnering. Vi vil også ha trekkpremier på gave kort fra NEXT Hole Travel på kr 2500,- pr stk.
Det blir i tillegg mange premier til lagene  som kommer på de 5 øverste plassene (ved fulltegnet deltagerliste på 44 )

Dette er en klubbkvalifisering der vinnerne går videre til landsfinalen på Miklagard den 18. september der spill og mat er inkludert.   Vinnerne av landsfinalen vinner som sagt tur til verdensfinalen i Portugal siste uken i oktober 2021. Her vil opphold, spill, reise og arrangementer være inkludert.  Om covid restriksjoner ikke tillater reise i oktober blir den flyttet.

Turnerings avgiften er  kr 250,- hvorav kr 150,- går til selve arrangøren av International Pairs og de siste 100 går til premier.

Vennlig hilsen
Ullensaker golfklubb

v/Harry Teague

Turneringsbestemmelser

Kommentarfeltet er stengt.