Sist fredag avviklet Ullensaker Golfklubb sin første VTG nybegynner turnering.  Det ble 16 golfere som stilte til start og tilbakemeldingene har bare vært positive. Utrolig moro og se alle smilene og latteren som deltagerne viste ute på banen.  Vi fortsetter suksessen fra forrige fredag og inviterer til ny turnering fredag  27/6 kl 18:00. 
Vi i styret håper selvfølgelig at flere av våre nye golfere blir med på en sosial og morsom turnering.

Ullensaker golfklubb ønsker å gi alle nye golfere en egen turnering der alle som deltar er relativt eller helt nye golfere.  HCP grense fra 30-54. Erfaringen viser at mange nye golfere er ”redde” for å spille turneringer eller i det hele tatt å spille sammen med andre. Dette av forskjellige årsaker, men hvis alle er på samme nivå håper jeg at den frykten blir litt mindre. Turneringer er bare gøy 🙂  Spesielt den formen som skal spilles på fredag den 27 juni kl 18:00.

TEXAS SCAMBLE

Det settes sammen lag av 3-4 spillere som hele tiden slår fra den beste ballen.  F.eks hvis spiller nr 1 og nr 2  slår i skogen, men spiller 3 slår et kjempe slag og ligger på fairway, skal alle spillerne slå sitt neste slag der spiller 3 ligger. Dette gjøres helt til ballen er i hullet. Enkelt forklart får alle lag 3-4 muligheter for å få til et bra slag 🙂    Dette er den morsomste og mest sosiale turneringsformen som finnes.

Om dere har en eller flere dere ønsker å spille sammen med så skriv det i mailen. Eventuelt danne hele lag.
Klubben setter sammen lag av de som melder seg på enkeltvis.

Det vil være noen ” faddere ” som bistår ute på banen som kan veilede litt og besvare det fleste spørsmål. Det beste laget blir selvfølgelig premiert 🙂
Start kontingenten er 50,- pr spiller

Dette er et helt nytt konsept for UGK og vi i styret håper at dette kan bli en fast turnering hver 14 dag.  Vårt mål er å integrere alle medlemmene til vårt sosiale miljø. Samtidig som nye golfere lærer å mestre spillet.  Vi trenger deres hjelp til å overtale andre til å bli med. Vårt mål er at minimum 16 golfere blir med, men håper på 40 !!! 🙂

Påmelding skjer via mail eller direkte via golfbox ( veiledning fås pr tlf eller mail )

 

harry.teague@sas.no med overskrift  TEXAS SCAMBLE

Kommentarfeltet er stengt.