Da er klubbmesterskapet 2013 ferdig spilt.
Lørdag var en noe våt dag, men søndagen holdt seg tørr.
Det var tilsammen 30 spillere med, 24 herrer og 6 damer .
Turneringskomiteen er fornøyd med gjennomføringen, og ønsker å takke spillerne for deltagelsen, og greenkeeperne for flotte baneforhold! Årets klubbmestere ble som i fjor, Tarjei Nerdal i herreklassen, og Torild Gustavsen i dameklassen. Herreklassen ble ekstra spennende, der ble det omspill på hull 1 og Tarjei Nerdal vant over Bjørn Østgårdsgjelten med 1 slag.
2 pl. Bjørn Olav Østgårdsgjelten og Wenche Haug. 3 pl. Øystein Haug og Tone Britt Johnsen

Det var også longest drive og Nærmest pinnen konkurranse over 2 dager, vinnerne ble,- Longest drive herrer Harry Tegue,  Longest drive damer Torild Gustavsen.  Nearest the pin herrer ble vunnet av Niels T. Andersen og i dameklassen Tone Britt Sørensen kravik.

Vi hadde en Stabelfordkonkurranse i begge klasser over 2 dager, Einar Bredesen vant herreklassen og Torild Gustavsen dameklassen. Vi gratulerer alle vinnerene.

Flere resultater finnes på Golfbox.

Kommentarfeltet er stengt.