Nytt fra FB

Sjekk også ut

Vi minner om:

Torsdag 4 juni starter vi opp med knøtte og juniortrening for aldergruppene:

* Mini-knøtt 3-5 år kl. 17.00-17.45
* Knøtt 6-8 år kl. 17.00-18.00
* Barn 9-12 år kl. 18.00-19.00
* Junior 13-15 år kl. 19.00-20.00
* Junior 15-19 år kl. 19.00-20.00

Trener er Emilie Kvamme.
Emilie er i sluttfasen av sin PGA Bachelor utdanning på Høyskolen Innlandet og jobber til vanlig som pro på Miklagard Golfklubb.

For å delta på treningene må barnet være medlem. Medlemskap for hele året som også inkluderer at barna kan spille på banen koster kr. 625,- for barn opptil 9 år. Fra 10 år koster 1275,-.

Vi trenger å vite hvor mange som ønsker å være med,
så send en mail til kontakt.ugk@gmail.com for påmelding.

Det er også satt av tid i golfbox for egentrening spill på bane, sammen med andre knøtter/juniorer på søndager fra kl. 17.00 til 17.50. Gi oss beskjed om dere ønsker å spille.

Mvh
Ullensaker golfklubb
...

View on Facebook

VTG turneringen fredag 5.6.2020

Vi ønsker å hjelpe våre nye medlemmer og de som ikke helt har kommer i gang med golfen med hcp mellom 54-36. Målet er å bidra med litt kunnskap til å mestre spillet og inkludere dere i golfmiljøet på Ullensaker golfklubb.

Vi setter sammen to til tre spillere som danner et lag. Dere spiller hele tiden på den beste ballen. Alle slår ut fra rød tee.
Slår en i skogen og en ligger midt i banen, plukker den i skogen opp ballen og legger den i nærheten av sin "makker" som ligger i midt i banen ( Scramble )

Det vil være en erfaren spiller tilgjengelig på banen er tilgjengelig og veileder og svarer på eventuelle spørsmål. Forklarer litt regler og litt hvordan dere får spillet til å flyte.
Det er mulig å melde seg på fram til i fredag klokken 12:00. Første mann til mølla. I første omgang maks 20 spillere.

Vi premierer flere av lagene og det blir også trekk premie så alle har mulighet til å vinne.

Håper å høre fra dere

Vennlig hilsen
Turnerings og VTG komiteen Ullensaker golfklubb
...

View on Facebook

Hei alleLitt etterlengtet informasjon angående vannings anlegget.Det så veldig lyst ut en periode i forhold til tidlig ferdigstilling av anlegget. Men vi jobbet rett og slett fortere en hva leverandøren fra Brødrene Freberg var forberedt på og tidslinjen vi hadde kommunisert til dem var 17 mai. Når det er sagt så er status følgende. Det var ikke alt som var 100% etter vi hadde lagt ned mangfoldige dugnads timer, litt små ting her og der som gjorde at enkelte koblingen av anlegget tok lengre tid enn planlagt. Det har vært gjennomført tester av vannpumpe og senest i går ( onsdag 13/5) av hele anlegget. Det hele ser ganske så bra ut, men det gjenstår noen småting. Innsuget fra dammen må heves slik at det ikke trekker inn smuss fra bunnen, i tillegg til at filteret på innsuget må endres. Dette er ingen store ting, men detaljer som må på plass. Så er det de siste justeringene som går ut på at hver green og teebox får riktige dyser som medfører at vannet fordeler seg som det skal. Prosessen av tilkobling av strøm går sin gang, men det tar sin tid. Vi benytter oss av aggregatet i mellomtiden.Brødrene Freberg gutta kommer igjen på lørdag og om de skulle blir ferdig, så har vi klart målet om at det skulle sprute vann på Ullensaker golfklubb til 17 mai.Når vi er helt sikker på at det ikke er lekkasjer trenger vi å samle en gjeng til å gjøre siste finpussen. Ettersom massene har satt seg og det er en del ujevnheter ute på banen .

Takk igjen til alle som har bidratt til at banen på Ullensaker endelig har fått et vanningsanleggs som kommer til å heve kvaliteten betraktelig. Så får vi håper værgudene kan skru opp temperaturen og gi gresset gode vekstforhold.Vennlig hilsen

Harry Teague
...

View on Facebook