En ny sesong nærmer seg og vi fikk et lite snev av vår i starten på mars. Men vi må nok smøre oss med litt mer tålmodighet før sesong start.
Vi fikk en påminnelse om det denne uken. Det positive er at Greenkeeper Stewart rapporterer at banen ser ut til å ha overvintret veldig bra.
Greenene er ryddet for snø og all is er tatt bort for å hindre isbrann skader. Mange lurer alltid på dato for åpning, men det er ene og alene væravhenging.
Men alt før 01 mai tar vi som en bonus.
Drivingrangen har som alltid vært åpen i hele år, men vårluften satt virkelig fart på forbruket av baller og det er nå tomt.
Med en gang snøen forsvinner fra rangen og ballplukkeren kan rulle over gresset åpner den opp igjen. Nærmere beskjed kommer på nettsidene/FB.
Det nye for sesongen blir at det blir installert kortleser istedenfor eeZy pay appen, og den såkalte ballnøkkelen.
De som har noe igjen på nøkkelen kan ta kontakt med proshop ved sesongstart så får dere polletter for resterende bøtter.
Ellers jobber klubben med kommende sesong og denne uken legges det ut nye VTG kurs på www.ugk.no. Har dere venner eller kjente som har snakket om å begynne med golf del gjerne informasjon. Vi setter stor pris på all hjelp fra medlemmene til rekrutering av nye golfere.
Det blir også litt nytt opplegg i forhold til medlemstreninger. Største endringen er at Christian Løvstad kommer til å være PRO/instruktør på treningene.
De blir spredt over flere dager. Mandager fra 1630-1930, to grupper av 1,5 timer vil være tilegnet spillere i hcp 0-32.
Mens gruppen hcp 32-54 får trenings tid på onsdager fra 19-21. I tillegg kommer Christian til å sette opp tilbud om egne treninger som består av mindre grupper.
De treningen inngår ikke i medlemskapet og deltagere betaler en avgift selv. Han kommer også til å tilby protimer til medlemmene i klubben.
Nærmere presentasjon av Christian kommer litt senere, men kort fortalt er han en veldig engasjert trener med godt humør som har 17 års erfaring som PGA Instruktør.
Vi planlegger som tidligere også trening for barne/junior treninger på onsdager.
Turneringskomiteen planlegger også for sesongen og turneringskalenderen blir lagt ut i golfbox etter hvert som aktiviteter er spikret.
Men som tidligere år kjører vi faste turneringer på tirsdager som er sponset av Fysioterapi og Helseklinikken (Råholt) og torsdager som sponses av Seiko ( senior turnering) annenhver torsdag. Turneringene premieres pr gang, men har også en sammenlagt liste der de 4 beste i hver klasse premieres mot slutten av sesongen. Vi håper flest mulig av våre medlemmer blir med.
Det er en fin anledning til å bli kjent med andre medlemmer.
Ta gjerne kontakt om dere har noen spørsmål angående turneringene. Vi kommer til å åpne opp for at det også vil være mulig å spille på formiddager på tirsdagene
Årsmøtet blir mest sannsynlig arrangert elektronisk i år.
Vi har utsatt det så lenge som mulig – dato berammet til 15.april kl 18:00, men det virker ikke som det kommer til å bli tillatt med større forsamlinger med det første.
Nærmere informasjon kommer når dato nærmer seg. Når det gjelder kontingenten blir den sendt ut rett etter årsmøtet.
Årets prosjekt rundt ny og forbedret kunstgress på trenings feltet går som planlagt og vi antar at vi kan begynne med grunnarbeidet i midten av april.
Grunnarbeidet blir utført av UGAS, men forhåpentligvis med litt dugnads hjelp av medlemmene. Men ikke vær redd, det kan ikke sammenlignes med fjorårets vanningsanlegg.
Den dugnadsinnsatsen blir ikke glemt på lenge. Selve jobben med å legge kunstgresset utføres av selskapet Safeplay. Men det er også væravhenging i forhold til at luft temperaturen må ligge over 9-10 grader. Vi satser uansett på varmt og deilig vær fra påsken.
Vi gleder oss til ny golf sesong.
Ønsker alle medlemmene en Riktig God Påske.
Hilsen Styret
Ullensaker 15. mars 2021
Kommentarfeltet er stengt.