Årest siste VTG turnering for nye golfere fredag 12/9 kl 17:30.

Vi håper at alle som har deltatt på denne turneringen i år og nye golfere som enda ikke har vært med blir med på denne
siste runden av denne sosiale og morsomme turneringen.

Ullensaker golfklubb ønsker å gi alle nye golfere en egen turnering der alle som deltar er relativt eller helt nye golfere.  HCP grense fra 30-54. Erfaringen viser at mange nye golfere er ”redde” for å spille turneringer eller i det hele tatt å spille sammen med andre. Dette av forskjellige årsaker, men hvis alle er på samme nivå håper jeg at den frykten blir litt mindre. Turneringer er bare gøy 🙂

TEXAS SCAMBLE

Det settes sammen lag av 3-4 spillere som hele tiden slår fra den beste ballen.  F.eks hvis spiller nr 1 og nr 2  slår i skogen, men spiller 3 slår et kjempe slag og ligger på fairway, skal alle spillerne slå sitt neste slag der spiller 3 ligger. Dette gjøres helt til ballen er i hullet. Enkelt forklart får alle lag 3-4 muligheter for å få til et bra slag 🙂    Dette er den morsomste og mest sosiale turneringsformen som finnes.

Om dere har en eller flere dere ønsker å spille sammen med så skriv det i mailen. Eventuelt danne hele lag.
Klubben setter sammen lag av de som melder seg på enkeltvis.

Det vil være noen ” faddere ” som bistår ute på banen som kan veilede litt og besvare det fleste spørsmål. Det beste laget blir selvfølgelig premiert 🙂
Start kontingenten er 50,- pr spiller

Dette er et helt nytt konsept for UGK og vi i styret håper at dette kan bli en fast turnering hver 14 dag.  Vårt mål er å integrere alle medlemmene til vårt sosiale miljø. Samtidig som nye golfere lærer å mestre spillet.  Vi trenger deres hjelp til å overtale andre til å bli med. Vårt mål er at minimum 16 golfere blir med, men håper på 40 !!! 🙂

Påmelding skjer via mail eller direkte via golfbox ( veiledning fås pr tlf eller mail )

 

harry.teague@sas.no med overskrift  TEXAS SCAMBLE

Kommentarfeltet er stengt.