Ullensaker Golfklubb er representert under Jessheim Barnefestival lørdag 24 mai. Vi har egen stand i storgata, fra kl 11.00 til 16.00, ta med barn eller barnebarn og besøk oss. Det blir også mulighet for å prøve å putte og det konkuranser for barna. Spre det glade budskap

«Jessheim barnefestival arrangeres av den lokale lekebutikken Ringo Kanutten. For syv år siden bestemte butikken seg for å gjøre noe morsomt for alle de flotte barnefamiliene i området og samtidig samle inn penger til veldedighet. De lagde en barnefestival som ble veldig populær.
Nå er det blitt en flott tradisjon. Det viktigste med festivalen er at overskuddet går til veldedighet og barn som ikke har det så bra. Dette skal være barnas dager og mens de koser seg og leker bidrar de til at noen får det litt bedre. Årets overskudd går til stiftelsen Sykehusbarn.
Vi er stolte av å ønske velkommen til Jessheim Barnefestival for syvende gang. Hilsen oss på Ringo Kanutten»

Kommentarfeltet er stengt.